Export & Groothandel

Export & Groothandel

Bij WAM Pennings geldt dat iedere klant voor ons waardevol is, wij leveren onze bloembollen over de hele wereld en willen graag iedereen de mogelijkheid geven om te werken en handelen met dit geweldige product. Om deze reden bieden wij u ook de mogelijkheid om naast de bollen die wij zelf kweken, ook andere bollen te kopen.

Naast tulpen, cannas en oxalissen kunnen wij u ook allerlei andere gewassen aanbieden zoals hyacinten, narcissen, muscaris, dahlias, gladiolen, lelies en een ruim sortiment aan vaste planten. Ons bedrijf heeft zich op haar huidige locatie volledig gefocust op de teelt van bloembollen en op twee andere locaties bieden wij de volgende mogelijkheden:

Export: Via onze zusteronderneming P.Hopman B.V. kunnen wij u bloembollen bieden voor parken, steden en voor de professionele teelt van snijbloemen en potten. Hier hebben wij de juiste faciliteiten om bloembollen te bewaren en de kennis en kunde om dit te versturen over de hele wereld. Hier worden bloembollen geleverd naar Noord-Amerika, Europa, Azie, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Midden-Amerika.

Bewaring / Behandeling: Via onze andere zusteronderneming De Ruyter & Son B.V. bieden wij de mogelijkheid om uw bollen te prepareren voor de professionele teelt van snijbloemen en potten. Hier kunt u ook celruimte huren om zelf uw producten te bewaren. De Ruyter & Son B.V. levert, net als P. Hopman B.V., haar bloembollen over de hele wereld en is met name gespecialiseerd in preparatie.

Ruyter & Son B.V.

Herenweg 346

2211VG Noordwijkerhout                                         

 

P. Hopman B.V.

Delfweg 37

2211VK Noordwijkerhout