Retail - Verpakte bloembollen

Retail - Verpakte bloembollen

WAM Pennings heeft zich de laatste jaren ook gespecialiseerd in het verpakken van bloembollen. Dit is voortgekomen uit de vraag of wij onze tulpenbollen ook in kleinverpakkingen met fotokaart kunnen verpakken. Met de gedachte om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn is hier op ingespeeld en dit soort vragen kunnen ingevuld worden door ons bedrijf. U kunt bij onze zusteronderneming Damen Flowerbulbs terecht voor vragen hierover.

Damen Flowerbulbs verpakt bloembollen voor allerlei markten, voor de retail als supermarkten en bouwmarkten, maar ook groothandel en online verkoop kan worden ingevuld. Om een zo breed mogelijk sortiment aan te bieden voor uw aanvragen hebben wij onze range uitgebreidt met alle bloembollen die beschikbaar zijn op de markt als hyacinten, narcissen, muscaris, dahlias, gladiolen, lelies en vaste planten. Naast directe aanvragen is het ook mogelijk om op loonbasis inpakwerk voor u te doen.

Damen Flowerbulbs is verder GlobalG.A.P gecertificeerd en kan PlanetProof bloembollen verhandelen. Voor meer vragen, kijk dan op onze website.